Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
16.02.2021
10:05
Koča na Grmadi
Grafika: ePosavje.com
V soboto so na Grmadi nad Krškim, na 488 metrov nad morjem priljubljeni izletniški točki, odprli vrata okrepčevalnice. Koča bo po novem odprta ob sobotah in nedeljah, med 9. in 16. uro.

Odprli vrata koče na Grmadi

"V društvu smo veseli, da smo naleteli na tako pozitiven odziv"

KRŠKO "Vreme je bilo sicer mrzlo, kar pohodnikov ni zadržalo, da se nebi skozi ves dan iz različnih smeri povzpenjali na najvišjo točko nad Krškim z najlepšim razgledom. V Koči so obiskovalci lahko kupili nekaj preprostih napitkov in krofe, v duhu pustnih praznikov," so sporočili iz Planinskega društva Videm Krško.

V nedeljo je bilo vreme bolj prijazno

Kot so dodali, je bilo v nedeljo vreme malce bolj prijazno oz. malo manj mrzlo, primerno za zimsko »martinčkanje«, zato je na vrh Sremiča pripešačilo še več ljudi. "V društvu smo veseli, da smo naleteli na tako pozitiven odziv ljudi, ki že močno pogrešajo druženje v naravi izven strogih omejevalnih »Corona« ukrepov in naše pohode."

Potrudili se bodo, da bodo pohodniki in kolesarji vsaj vsak vikend deležni napitkov in prigrizkov

V društvu se bodo ob tem potrudili, da bodo pohodniki in kolesarji vsaj vsak vikend deležni napitkov in prigrizkov ter, da bo Grmada postala še bolj priljubljena ciljna točka za druženje in gibanje Krčanov. "Hvala vsem, ki so nas počastili z obiskom," dodajajo.

(bš)

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja