Skip to main content
Torek, 28. november 2023
26.03.2020
10:09
Splošna bolnišnica Brežice
Foto: arhiv ePosavje
V Splošni bolnišnici Brežice so odprli transakcijski račun, na katerega lahko donirate sredstva za pomoč pri nakupu zaščitne opreme za zaposlene in nakupu potrebnih naprav.

Donacija sredstev pomoč pri nakupu zaščitne opreme za zaposlene

Tudi za nakup potrebnih naprav za oskrbo najtežjih bolnikov, okuženih s COVID-19

BREŽICE V Splošni bolnišnici Brežice so v minulih dneh povsem na novo organizirali delo in postopke pri obravnavi bolnikov. Ob tem so v teh dneh prejeli nekaj prijaznih klicev občank in občanov Posavja, ki bi želeli donirati sredstva za pomoč pri nakupu zaščitne opreme za zaposlene in nakupu potrebnih naprav za oskrbo najtežjih bolnikov okuženih s COVID-19.

"Vsake donacije bomo veseli"

V bolnišnici pravijo, da bodo vsake donacije veseli in jim bo dragocena pomoč pri zagotavljanju najboljših možnih pogojev za obravnavo bolnikov znotraj obstoječih prostorskih možnosti bolnišnice.

Uredili bodo dodatni prostor za intenzivno terapijo in kupili dodatni ventilator

Ob tem so se v bolnišnici odločili, da bodo za čas epidemije organizirali dodatni prostor za intenzivno terapijo, kamor bi lahko namestili hkrati dva pacienta okužena s koronavirusom, ki bi potrebovala intenzivno terapijo in v ta namen bodo kupili dodatni ventilator, vrednost naložbe ocenjujejo na 25.000 evrov.

Odprt račun za donacije Splošni bolnišnici Brežice

Vse, ki bi želeli pomagati pri nakupu obveščajo, da lahko prispevek nakažejo na TR SI56 0110 0603 0276730. Namen nakazila COVID-19.

(bš)

brežice
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja