Skip to main content
V Posavju 11.2° C Nedelja, 19. september 2021
18.10.2019
14:21
Foto: Melita Ogorevc
Na Osnovni šoli Globoko so imeli v sredo učenci oddelka podaljšanega bivanja prav poseben dan. Več v nadaljevanju zapisa, ko objavljamo tudi fotografije.

Vrnitev v preteklost in ustvarjalna delavnica

GLOBOKO V sredo, 16. oktobra 2019, smo imeli učenci oddelka podaljšanega bivanja prav poseben dan. K nam je prišla upokojena učiteljica Dana Ogorevc. Predstavila nam je, kakšno je bilo včasih življenje na naši šoli. Pokazala nam je stare slike šole in učencev. Razložila nam je, kako so včasih delali naloge, s čim so pisali, kakšne so bile učilnice in še in še… Pokazala nam je doma narejeno punčko iz ličja. Z nami je delila svojo zgodbo o njeni prvi punčki in s seboj je imela svojo igračko medvedka. Bilo je izredno zanimivo in poučno. Gospo Dano smo prosili, da nas še kdaj obišče.

Fotogalerija (Foto: OŠ Globoko):

Kasneje smo na igrišču ustvarjali z jesenskimi pridelki. Pri tem so nam pomagali starši, stari starši in sorodniki. Bili smo zelo ustvarjali. Nastali so prečudoviti izdelki, ki smo jih razstavili ob vhodu v našo šolo. Tako smo učenci OPB skupaj z učiteljicami, starši, starimi starši in sorodniki pričarali jesensko vzdušje na šoli.

OŠ Globoko

globoko
šole v posavju
fotogalerija
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja