Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
21.08.2020
21:24
Foto: Mladinski center Krško
Koncerti, stand-up predstava, počitniške aktivnosti in zabavna pustolovščina. Preberite, kaj se še obeta v zadnjih avgustovskih dneh v Mladinskem centru Krško.

Help! A Beatles Tribute na Bazenu Brestanica

V Mladinskem centru Krško v korona času pripravljajo kar nekaj dogodkov za ljubitelje glasbe. V petek, 21. avgusta, ob 21.30 uri, bodo poletje na Bazenu Brestanica zaključili v angleškem stilu. Prihajajo posnemovalci liverpoolskih kuštravcev Help! A Beatles Tribute, ki z avtentično kostumografijo, inštrumenti, pozornostjo za detajle in energičnim nastopom vedno znova pričarajo vzdušje zlatih časov ikoničnih Beatlov. Redno igrajo po Evropi, povabljeni so bili tudi že na International Beatleweek v Liverpool, odlično pa se obnesejo tudi na bazenu Brestanica.

Zabavna pustolovščina s Piko Nogavičko

V Šumico, senčnati gozdiček pod Mladinskim centrom Krško, v soboto, 22. avgusta, ob 18. uri, prihaja Zavod Enostavno Prijatelji z zabavno pustolovščino Pika Nogavička in gusar Val. Po predstavi bo sledila neverjetna animacija z ogroooomnimi milnimi mehurčki.

Fotogalerija (Foto: Mladinski center Krško):

V nedeljo, 23. avgusta, stand-up in Big Band Krško

Izvrstna stand-up komika Boštjan Gorenc Pižama in Sašo Stare bosta nastopila ob 18. uri. Pižama se je s stand-up komedijo začel ukvarjati v skupini Komikaze, nakar je samostojno pot nadaljeval s predstavo 50 odtenkov njive. S Perico Jerkovićem in Gašperjem Bergantom je ustvaril komedijo Brade, ki so jo odigrali več kot stokrat. Njegove šale se ukvarjajo z absurdnostjo sodobnega življenja in so polne besednih iger. Sašo Stare pa je improvizator, komik in, kot pravi, načeloma dober človek, videli pa ste ga lahko v oddajah “Skečoholiki”, “Stendap predstavlja”, “Zvezde Plešejo”, “Slovenija ima talent” in na oddelku s sladkarijami v bližnji trgovini. Nedeljski večer bo v Mladinskem centru Krško sklenil Big Band Krško, ki se zlasti zaradi zadnjih 25 let neprekinjenega delovanja in strokovnega vodenja danes uvršča v vrh slovenskih glasbenih ustvarjalcev.

Počitniške aktivnosti za otroke

V Mladinskem centru Krško pripravljajo počitniške aktivnosti za otroke, in sicer od 24. do 28. avgusta. Počitniške aktivnosti bodo potekale med 8. in 16. uro, več informacij pa je na voljo na elektronskem naslovu matic.plankar@mc-krsko.si.

Sobota, 29. avgust – Čarodej Jole Cole in Zoran Čalić Band

Zadnjo avgustovsko soboto bo najmlajše obiskal čarodej Jole Cole, ki bo na magični predstavi v Šumici izvajal svoje trike od 18. ure naprej. Ob 21. uri sledi koncert Zoran Čalić Banda.

Mladinski center Krško

 

OGLASNO SPOROČILO
mc krško
krško
oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja