Skip to main content
V Posavju 10.3° C Sreda, 22. marec 2023
10.06.2021
14:43
Podelitev diplom študentom Fakultete za energetiko
Foto: Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru
Na Gradu Rajhenburg so v sredo podelili diplome študentom, ki so v študijskem letu 2019/2020 zaključili študije na programih Fakultete za energetiko.

Podelitev diplom študentom Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru

KRŠKO Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, so diplome podelili15 študentom visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, štirim študentom univerzitetnega študijskega programa Energetika ter šestim študentom magistrskega študijskega programa Energetika.

Fotogalerija (Foto: Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru):

Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, izr. prof. dr. Sebastijan Seme, prorektorica za kakovost, kadre in pravne zadeve Univerze v Mariboru, red. prof. dr. Janja Hojnik, ter prodekan za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, Klemen Srpčič. Slovesnost so z nastopi v prijetnem ambientu velike dvorane zaokrožili učenci Glasbene šole Krško.

Slovenska energetika reševala Nemce

V dvanajstih letih je študij zaključilo 416 študentov

V dvanajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 187 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 102 študenta univerzitetnega študijskega programa Energetika, 125 študentov magistrskega študijskega programa Energetika, ter 2 študenta doktorskega študijskega programa Energetika.

(eP)

krško
energetika
fakulteta za energetiko

Pridružite se nam

Poglejte tudi