Skip to main content
V Posavju 15.8° C Ponedeljek, 20. marec 2023
12.11.2019
20:33
Vandalizem na Vidmu, Krško
Grafika: ePosavje
Na nas se je obrnila bralka in opozorila na primere vandalizma na igrišču med Kulturnim domom Krško in delom Rozmanove ulice na Vidmu. Podrta svetilka, odžagana deska in zlomljena klopca. Zakaj?

Podrta svetilka, odžagana deska in zlomljena klopca

Zakaj?

V spodnjem sporočilu s pripeti fotografijami bralka opozarja na pojav vandalizma na otroškem igrišču med Kulturnim domom Krško in delom Rozmanove ulico. Podrta svetilka, odžagana deska na klopci, del nje pa prežagan? Zakaj že? "Kako vas ni sram, kdorkoli je že to naredil," dodaja bralka.

Sporočilo bralke:

Rada bi opozorila na resen problem, ki se že lep čas dogaja v moji okolici. Tako dolgo smo čakali na otroško igrišče, sedaj pa se tam dogajajo čudne stvari. Zgrožena sem nad vandali in tudi vsemi sprehajalci psov. Podrta svetilka, odžagana deska in odlomljen kos kovine na klopi in vržena na streho nadstreškov. Sedaj pa jo je nekdo namestil nazaj na klop in se prav vidi, kako si je nekdo vzel čas in jo prežagal. Že tako vsak teden pobiramo smeti od čokolad in čipsov, pa tudi plastenke in pločevinke se najdejo na tleh v okolici klopi. Da ne govorim o pasjih iztrebkih, katere mične gospe in prijazni gospodje ne pobirajo za svojimi kužki in na katere otroci vsak dan naletijo, ko se igrajo na otroškem igrišču. Kako vas ni sram, kdorkoli je že to naredil. Mislim, da je skrajni čas, da začne mestno redarstvo obiskovati tudi tale naš prelepi konček blokovskega naselja na Vidmu.

bralka

(ime je znano uredništvu, op.p.)

(bš)

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice