Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
21.08.2022
22:56
Posavski poslanki bosta odprli svoji pisarni
Grafika: ePosavje.com
Posavski poslanki Gibanja Svoboda bosta septembra odprli svoji pisarni. Kje bosta pisarni in kdaj bosta na voljo občanom?

Poslanski pisarni Gibanja Svoboda v Krškem in Brežicah

Posavski poslanki Nataša Avšič Bogovič in Tamara Vonta iz Gibanja Svoboda bosta septembra tudi uradno odprli svoji poslanski pisarni v Brežicah in v Krškem, kjer bosta na voljo občankam in občanom oziroma Posavkam in Posavcem.

V Brežičah na Černelčevi cesti 2, v Krškem na Dalmatinovi ulici 8

Brežiška poslanska pisarna je na Černelčevi cesti 2, kjer se boste lahko s poslanko Natašo Avšič Bogovič srečali vsak ponedeljek med 10. in 13. uro ter po dogovoru. Kontaktirate jo lahko tudi na elektronskem naslovu natasa.avsic-bogovic@dz-rs.si ter na mobilni telefonski številki 041 375 294. Tamara Vonta bo imela poslansko pisarno na Dalmatinovi ulici 8 v Krškem, kjer bo vsak ponedeljek med 10. in 13. uro oziroma po dogovoru. Dosegljiva je tudi na elektronskem naslovu tamara.vonta@dz-rs.si ter na mobilni telefonski številki 070 488 130. "Prepričani sva, da je neposreden stik z ljudmi najboljša pot za uspešno skupno delovanje na lokalni in na državni ravni, zato se veseliva vašega obiska," sta zapisali.

volitve
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi