Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
29.12.2021
19:40
December v DSO Krško
Foto: DSO Krško
Za stanovalci v Domu starejših občanov Krško je živahen december. Mesec veselja in dobre volje so začeli z Miklavžem, nadaljevali s piškoti in pesmijo, končali pa ga bodo z novoletnim praznovanjem.

December v Domu starejših občanov Krško

KRŠKO V letošnji veseli december je stanovalce v Domu starejših občanov Krško popeljal Miklavž s spremstvom iz Viher. Ljudski pevci Kapelski pubje so zopet pričarali nasmehe na obrazih stanovalcev. Po gospodinjskih skupinah je zadišalo po slastnih domačih piškotih, ki so jih zaposleni pekli skupaj s stanovalci - po kuhanem vinu in domači potici. Stanovalce so obiskali tudi predstavniki društev upokojencev, Rdečega križa in krajevnih skupnosti, se z njimi podružili in jih obdarili.

Fotogalerija (Foto: Dom starejših občanov Krško):

Dogajanje se bo v prazničnem duhu še nadaljevalo

Skozi ves mesec so se v domu dogajale različne prireditve - druženja in obiski, stanovalce so obiskali g. Sotošek, Skavti z Lučko miru, otroci iz OŠ Leskovec pri Krškem pod mentorstvom Manice Žibret so pripravili novoletni program, ki so ga predvajali stanovalcem, Skavti iz Šentjerneja, dijaki iz Srednje šole Krško pod vodstvom Andreje Radetič … 22. decembra pa je bil še posebej praznično obarvan, saj je vseh deset gospodinjskih skupin obiskal Božiček, zaposleni pa so pripravili pevski program in voščilo, nadaljevali so s slavnostno predbožično večerjo in zaključili s koncertom Adrijane in Eve. Do konca leta pa se bo dogajanje v prazničnem duhu še nadaljevalo.

(eP)

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja