Skip to main content
V Posavju 6.2° C Ponedeljek, 19. april 2021
17.12.2019
20:30
Praznični vikend v Krškem
Foto: ePosavje.com
V soboto se je praznično razpoloženje v Krškem nadaljevalo v starem mestnem jedru. Popoldne z otroškim programom, dedkom Mrazom in ustvarjalnimi delavnicami, v večernih urah s stojnicami in koncerti.

Praznični vikend v starem Krškem

KRŠKO Staro mestno jedro je konec tedna privabilo številne obiskovalce. Popoldanski del je bil namenjen najmlajšim, saj je Krško obiskal dedek Mraz. Kot je ob tem povedala Kristina Ogorevc Račič, direktorica Centra za podjetništvo in turizem Krško, so najprej pripravili program za otroke s prihodom Dedka Mraza in spremljevalci, pridružile so se mu plesalke Glasbene šole Krško, v nadaljevanju večera pa pripravili še predstavo Ledena kraljica.

Razstavljalci na stojnicah z odzivom zadovoljni

Obiskovalci so si lahko ogledali lokalno sejemsko ponudbo na stojnicah, ki so bile praznično obarvane. Ponudniki oziroma razstavljavci se na tovrstne dogodke, kot je praznični vikend v Krškem, radi odzovejo. Z obiskom stojnic so bili tudi tokrat zadovoljni.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

V Mestnem muzeju so potekale praznične ustvarjalnice

Pestro je bilo tudi v Mestnem muzeju Krško, kjer so potekale praznične ustvarjalnice. Te so potekale tudi v Mencingerjevi hiši. Zvečer je sledilo koncertno dogajanje. Prireditve in številni drugi dogodki, ki jih pripravljajo v starem mestnem jedru, so namenjene oživitvi tega dela mesta ter spodbudi tako ponudnikom kot tudi obiskovalcem, da se vračajo.

(vs, bš, eP)

krško
posavski tednik
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja