Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
21.12.2019
21:43
Praznični december v Domu starejših občanov Krško
Foto: Dom starejših občanov Krško
V Domu starejših občanov Krško imajo praznično obarvan december. Pripravili so več dogodkov, še nekaj jih čaka v naslednjem tednu. V nadaljevanju objavljamo zapis in fotografije.

Praznični december v Domu starejših občanov Krško

KRŠKO V letošnji veseli december so nas popeljali Ljudski pevci Kapelski pubje, ki so naredili čudovit uvod v ta praznični mesec. Že kmalu za njimi je prišel Miklavž s spremstvom v sodelovanju z župnijo Leskovec pri Krškem. Stanovalce so obiskali tudi predstavniki društev upokojencev, Rdečega križa in krajevnih skupnosti, se z njimi podružili in jih obdarili. Znova je po gospodinjskih skupinah zadišalo po slastnih domačih piškotih, ki so jih zaposleni pekli skupaj s stanovalci; po kuhanem vinu in domači potici. Skozi ves mesec so se dogajale različne prireditve; razni partiji, gospod Barbič s prijateljem, Skavti z Lučko miru, nastop otrok iz OŠ Leskovec pri Krškem pod mentorstvom Manice Žibret, MPZ Društva upokojencev Senovo, ŽPZ Pišece…

Fotogalerija (Foto: Dom starejših občanov Krško):

Že tradicionalno pa smo izvedli Novoletni bazar gospodinjskih skupin, kjer se imamo vedno zelo lepo. Piko na i, pa smo dodali danes 20. decembra, ko je vseh deset gospodinjskih skupin obiskal Božiček, zaposleni pa smo pripravili pevski program in voščilo.

Nadaljevali smo s slavnostno predbožično večerjo in prednovoletnim plesom ob zvokih mladih fantov iz ansambla Folk&Špas. Prihodnji konec tedna pa nas bodo še praznično presenetili otroci iz vasi Viher, katere že težko pričakujemo. Do konca leta pa se bo dogajanje v prazničnem duhu še nadaljevalo.

Dom starejših občanov Krško

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja