Skip to main content
V Posavju 20.2° C Petek, 23. oktober 2020
29.11.2019
08:25
98 let Milke Zagorc
Foto: Anton Hruševar
Tudi letos je v Domu starejših občanov Krško, Milka Zagorc skupaj s prijatelji, znanci praznovala rojstni dan malo prej in to ponovno kot sama pravi na gospodov dan.

98 let Milke Zagorc

KRŠKO Kot presenečenje sta jo letos žal na vozičku v svečano v dvorano pospremila mlada muzikanta Jože Olovec mlajši in Matej Žokalj iz Leskovca pri Krškem, veselo popoldne pa je bilo glasbeno obarvano z njenimi najljubšimi dalmatinskimi skladbami, katere je prepeval vsakoletni muzikant Kasim Dučanović.

Praznovanje je potekalo ob pripovedovanju veselih anekdot iz njenega življenja, hkrati pa je še vedno tudi sama zapela stare slovenske pesmi.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Anekdote

Ena izmed anekdot je bila, kako sta se s pokojnim možem peljala z avtom v Krško, vendar je mož v bližini Krškega dejal,da se jim je volan pokvaril, zato sta ga peljala k mehaniku. Po strokovnem pregledu je ugotovil, da imata prazno prvo gumo, zato je bil tako trd volan.

Čeprav se ji je zdravje malo poslabšalo, se je ob koncu praznovanja zahvalila vsem udeležencem, hkrati pa je vse povabila na naslednji rojstni dan (99), saj jo druženje, veselje, dobra volja držijo pokonci.

Anton Hruševar

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja