Skip to main content
V Posavju -0.4° C Petek, 27. januar 2023
19.08.2022
15:06
Gasilci
Foto: Doroteja Jazbec
Uprava za zaščito in reševanje z današnjim dnem razglaša preklic požarne ogroženosti naravnega okolja v državi. Velika požarna ogroženost še vedno velja v občini Ajdovščina.

Od petka naprej

Preklic zelo velike požarne ogroženosti naravnega okolja

Uprava za zaščito in reševanje je na podlagi Uredbe o varstvu pred požarom v naravnem okolju s petkom, 19. avgustom, razglasila preklic zelo velike požarne ogroženosti naravnega okolja na območju občin Ankaran, Izola, Koper, Piran, Hrpelje-Kozina, Divača, Sežana, Komen, Postojna, Ilirska Bistrica, Pivka, Nova Gorica, Kanal, Brda, Šempeter-Vrtojba, Miren-Kostanjevica, Renče-Vogrsko, Ajdovščina in Vipava, ki je bila razglašena 20. julija letos.

Preklic velike požarne ogroženosti naravnega okolja

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje je prav tako preklicala veliko požarno ogroženost naravnega okolja v vseh občinah v državi, ki je bila razglašena istega dne, pri čemer velika požarna ogroženost še vedno velja v občini Ajdovščina. "Z dnem preklica velike požarne ogroženosti naravnega okolja bosta Inšpektorat za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami in Policija prenehala izvajati poostren nadzor," dodajajo.

sevnica
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja