Skip to main content
V Posavju 17.8° C Sreda, 25. maj 2022
15.09.2021
14:12
Speedway steza, Stadion Matije Gubca
Foto: arhiv ePosavje
Speedway stezo na Stadionu Matije Gubca v Krškem, javno naročilo so v sredo, 15. septembra, oddali. Rok za dokončanje del je v drugi polovici meseca novembra.

Prenova speedway steze na Stadion Matije Gubca v Krškem

KRŠKO Potem ko so konec julija objavili javno naročilo za prenovo speedway proge na Stadionu Matije Gubca v Krškem, so v sredo, 15. septembra, objavili odločitev o oddaji javnega naročila. 

Zamenjava robnikov, muld in ureditev kanalizacije ter ostale infrastrukture

V sklopu prenove speedway steze bodo med zemeljskimi deli med drugim porušili in odstranili obstoječe betonske cestne robnike, skupaj s pripadajočim podložnim betonom bodo odstranili asfaltno muldo ter obstoječe betonske vrtne robnike. Pri izdelavi samega zgornjega ustroja, tako so zapisali v projektni dokumentaciji, zahtevajo polaganje poglobljenih cestnih robnikov iz litega betona z izdelavo temelja, polaganje poglobljenih vrtnih ravnih robnikov iz litega betona ter vgradnjo asfalta na območju nove mulde. Z novim projektom načrtujejo še ureditev kanalizacije in pripadajoče infrastrukture.

Zaključek del do druge polovice novembra

Z deli bodo začeli takoj po začetku veljavnosti pogodbe, zaključek del je po pogodbi predviden najkasneje do 20. novembra 2021.

(bš, eP)

speedway
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi