Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
25.07.2022
08:44
Igrišče na Loki pri Zidanem Mostu
Foto: Občina Sevnica
V Loki pri Zidanem mostu je Občina Sevnica z obnovo igrišč in okolice pričela že v preteklem letu, ko je bilo na novo preplaščeno asfaltno igrišče in zarisane črte za rokomet, košarko in nogomet.

Prenovljene športne površine v Loki pri Zidanem Mostu

SEVNICA V letošnjem letu je Občina Sevnica v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Loka pri Zidanem Mostu zamenjala tudi staro hiško za igralce z novo moderno postavitvijo ter obnovila in z umetno travo preplastila teniško igrišče. Vsa obnovljena igrišča v Loki so javna in dostopna vsem prebivalcem Loke. Igrišče za tenis bo na voljo vsem, ki bodo želeli tenis igrati rekreativno in tudi vsem tistim, ki so vključeni v klubsko dejavnost izvajanja treningov v sklopu letnega programa športa.

Verjamejo, da bodo igrišča polno zasedena

Prenovljene športne površine v Loki se tako pridružujejo široko dostopni mreži prostočasne infrastrukture za aktivno preživljanje šolskih počitnic in druženje na prostem po različnih krajih občine. "Verjamemo, da bodo igrišča v Loki polno zasedena, uporabniki pa zadovoljni ter obenem odgovorni za vzdrževanje športnih površin skladno z navodili," pravijo na Občini Sevnica

(Občina Sevnica, eP)

sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja