Skip to main content
V Posavju 6.2° C Ponedeljek, 5. december 2022
11.02.2022
08:09
Splošna bolnišnica Brežice, parkirišča
Grafika: PISO
Pred brežiško bolnišnico bodo preuredili makadamsko parkirišče, z deli bodo začeli že naslednji torek. Začasno parkirišče so uredili na drugi strani Kajuhove ulice, pri teniških igriščih.

Preuredili bodo makadamsko parkirišče

BREŽICE Z naslednjim torkom bodo pred Splošno bolnišnico Brežice začeli s preurejanjem makadamskega parkirišča. Iz Splošne bolnišnice Brežice so sporočili, da so konec preteklega leta podpisali pogodbo z izbranim izvajalcem del za preureditev makadamskih parkirišč na severni strani kompleksa bolnišnice.

Začetek del v torek, 15. februarja

Z začetkom del v naslednjem tednu ne boste več uporabljali parkirišča levo od drevoreda, z Občino Brežice pa so se dogovorili za začasno ureditev parkirišč za zaposlene v Splošni bolnišnici Brežice. Za zaposlene bo začasno parkirišče ob Knjižnici Brežice in teniških igriščih. Ob tem dodajajo, da lahko ta parkirišča v času gradnje uporabljate tudi vsi uporabniki zdravstvenih storitev

Začasno parkirišče bo pri teniških igriščih

Dovoz na parkirišče bo mimo teniških igrišč, dobrih 100 metrov od bolnišnice, na drugi strani Kajuhove ulice. Preostala parkirišča na severni strani bolnišničnega kompleksa, v drevoredu, bodo namenili bolnikom, ki prihajajo v bolnišnico po zdravstveno oskrbo.

(eP)

brežice
splošna bolnišnica brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja