Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
14.11.2019
14:28
Krško, internet, opozorilo
Grafika: ePosavje
Te dni ste nas bralke in bralci obvestili o »čudežnih prodajalcih« telekomunikacijskih storitev po nekaterih večstanovanjskih objektih v Krškem.

"S podpisom potrdila o obisku še nehote podpišete pogodbo"

S pretvezo po ugodnejših in cenejših storitvah namreč ti prodajalci občankam in občanom v podpis ponudijo potrdilo, da so se oglasili pri njih, v drobnem tisku pa s podpisom mimogrede še podpišejo ponudbo.

"Sploh ne gre za isto storitev, uporabniki bodo na slabšem"

"Naše stranke bi radi opozorili, naj ne nasedajo akviziterjem enega večjih telekomunikacijskih operaterjev v Sloveniji. S podpisom potrdila o obisku pri njih namreč uporabniki nehote podpišejo pogodbo za operaterja, ostanejo brez naših storitev. Ob tem dobijo storitev, ki je na prvi pogled cenejša – a je v resnici čez nekaj časa dražja, ob tem dodaja Tomi Horvat, direktor podjetja Ansat.

Uporabniki bodo na slabšem. Namreč ne gre za isto storitev. Ne gre za kabelsko storitev, ampak gre za ADSL storitev, ki ni primerljiva z našimi paketi na kabelskem omrežju.

Tomi Horvat, direktor podjetja Ansat d.o.o.

"Uporabniki bodo na slabšem, ne gre za isto storitev"

Kot nadaljuje, "bodo uporabniki na slabšem. Namreč ne gre za isto storitev. Ne gre za kabelsko storitev, ampak gre za ADSL storitev, ki ni primerljiva z našimi paketi na kabelskem omrežju."

"Zavajajoče in nedopustno početje"

"Podjetje Ansat bo sprožilo vse postopke in opozorilo pristojne službe na tovrstno zavajajoče in po našem mnenju nedopustno početje. Strankam svetujemo previdnost pri sklepanju podobnih pogodb," še zaključuje Horvat.

(bš)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja