Skip to main content
V Posavju 6.7° C Sreda, 7. december 2022
02.09.2020
10:34
V skladu z vsemi navodili NIJZ so na Ekonomski in trgovski šoli Brežice z veseljem odprli vrata za letošnje novince. Trenutno je v prve letnike vpisanih na novo 111 dijakov, se pa številka še veča.

5 izobraževalnih programov

V novem šolskem letu 2020/21 izvajamo pet izobraževalnih programov srednje poklicne in srednje strokovne izobrazbe: 3-letni program trgovec, 4-letne programe ekonomski tehnik, predšolska vzgoja in zdravstvena nega ter 2-letni program PTI ekonomski tehnik. Skupaj je trenutno vpisanih 312 dijakov, pričakujemo pa, da se bo številka do 15. septembra še povečala, saj so vsi poklici zelo zaposljivi, hkrati pa omogočajo zelo uspešno nadaljevanje šolanja na višjih in visokih šolah ter tudi na fakultetah, kar prepoznavajo tudi bodoči dijaki in njihovi starši.

FOTOGALIJA (Foto: Metka Galič

Dijaki prvič vpisani tudi v program zdravstvene nege

Poleg že utečenih programov smo veseli, da smo uspeli zagotoviti vse potrebno za uspešen vpis in pričetek šolanja prve posavske generacije dijakov v programu zdravstvena nega, ki je še kako perspektiven. Dijaki in profesorji so se zelo prisrčno pozdravili z nasmeški in lepimi besedami, v upanju, da bo letošnje leto čim bolj zdravo in uspešno. Vsem dijakom želimo lepe srednješolske dni, veliko novega znanja in dobrih prijateljev.

Metka Galič
ETrŠ Brežice

etrš brežice
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja