Skip to main content
Ponedeljek, 15. april 2024
02.09.2019
17:08
Na Osnovni šoli Maksa Pleteršnika Pišece so pozdravili pet prvošolčkov. V nadaljevanju objavljamo zapis iz Pišec in nekaj fotografij.

Prvi šolski dan v OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

PIŠECE V ponedeljek, 2. septembra, smo se spet zbrali v šolski jedilnici in se veselili novih druženj s sošolci, še posebej pa smo bili veseli petih novih obrazov, kajti Zala, Tjaša, Anja, Nace in Luka so letos prvič prestopili prag OŠ Maksa Pleteršnika Pišece.

Danes so jih spremljali tudi njihovi ponosni starši, za presenečenje pa je poskrbela njihova učiteljica Karmen, ki jim je pripeljala v razred torto. Res je bila dobra! Da jim v razredu ne bo dolgčas, bodo poskrbele štiri drugošolke, ki si bodo z njimi delile razred.

A letos imamo nekaj novih obrazov tudi med učitelji. Naj učiteljica 2019 Anica Butkovič je odšla v pokoj, zato bo njeno mesto zasedel učitelj Matjaž, učitelj Jure bo novi obraz v telovadnici, za računalniške težave bo skrbel učitelj Gregor, Maja pa nam pomaga preko javnih del.

Fotogalerija (Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece):

Prvi dan je za nami, led smo prebili, zdaj pa novim dogodivščinam naproti! In še marsikaj lepega in spodbudnega nam je zaželela gospa ravnateljica Nuška Ogorevc. Veliko nepozabnih šolskih dni želimo mi vsi tudi vsem vam drugod po Sloveniji! Srečno!

OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

šole v posavju
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja