Skip to main content
V Posavju 21.5° C Ponedeljek, 27. junij 2022
01.09.2020
13:48
Prvi šolski dan na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
Tako so prvi šolski dan obeležili v Pišecah, v nadaljevanju objavljamo prispevek in fotografije novinarskega krožka na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece.

Prvi šolski dan na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

BREŽICE Pa smo ga le dočakali! Začetek novega šolskega leta. Čeprav imamo vsi radi počitnice, smo se razveselili svojih sošolcev, učiteljev, posebej pa smo veseli, da imamo v šoli, ki je v času poletja dobila novo preobleko, 6 novih prvošolčkov.

Gospa ravnateljica Nuška Ogorevc in učiteljica Katja Berkovič sta posebno dobrodošlico zaželeli Ini, Glorii, Izabeli, Leji, Lukasu in Bojanu ter njihovim staršem. Prvošolčki si bodo učilnico delili z učenci drugega razreda, kajti gre za kombinirani oddelek. Da si bodo prvošolčki zapomnili prvi šolski dan, je učiteljica Katja poskrbela za kup presenečenj (darilca, torta, ustvarjalna delavnica). Pa obvezno fotografiranje in še kaj.

Fotogalerija (Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece):

Po uvodnem pozdravu gospe ravnateljice so se v učilnice podali tudi učenci ostalih razredov, izvedeli kup informacij o dejavnostih, ki jih čakajo v novem šolskem letu, ponovili, katere ukrepe moramo upoštevati v teh časih, sledil je pouk po urniku in odhod domov. V sredo pa začnemo s polno paro!

Poleg 6 novih obrazov v prvem razredu imamo tudi novo učiteljico, in sicer Katjo Kobe, učiteljico slovenščine, ki bo nadomestila priljubljenega učitelja Davida Križmana, ki odhaja na novo delovno mesto.

Ker smo se že maja in junija navadili na nove ukrepe, bomo tudi tokrat zmogli z maskami in večjo skrbjo za higieno, veseli pa smo, da se lahko družimo s prijatelji v živo, ne le preko modernih naprav.

Novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

šole v posavju
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja