Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
04.07.2019
07:23
Foto: Doroteja Jazbec
Po že ustaljeni tradiciji so strokovne delavke Vrtca Radeče, katere so spremljale celotno vrtčevsko leto, pripravile poslovilni dogodek za starše, katerih otroci s tem poletjem zapuščajo igralnice.

Adijo, vrtec - Pozdravljena, šola!

RADEČE Otroci 8. in 9. skupine Vrtca Radeče, Enote Čira Čara, so pod mentorstvom Mateje Zahrastnik in Titine Podlesnik ter Metke Zahrastnik, Maje Ralca in Tjaše Štrasner, pripravili plesne točke, v katerih so starše razveselili z jive-om, folklornim nastopom, baletnimi gibi, veselo polko, temperamentnim flamenkom, ob koncu pa so fantje pokazali svojo "frajersko" stran preko hip hopa. Iz programa ni izostala niti znamenita četvorka.

Strokovne delavke so svojim varovancem, od katerih so se s koncem junija tudi uradno poslovile z vidika vrtčevskega leta 2018/2019, podelile značilna maturantska pokrivala in spominske diplome, predstavniki staršev pa so jim izročili simbolična zahvalna darila za srčno in predano delo z otroki.

Fotogalerija:

Krajše glasbene in plesne točke so sredi ali konec junija sicer pripravile tudi ostale skupine radeškega vrtca ter se tako na kulturen in zabaven način poslovile od skupine vrtčevskih prijateljev, z večino katerih se bodo sicer še srečevali, a v nekoliko premešani obliki zaradi novega oblikovanja skupin in strokovnih delavk v začetku septembra.

Doroteja Jazbec

radeče
fotogalerija
šole v posavju

Pridružite se nam