Skip to main content
Ponedeljek, 29. maj 2023
28.01.2020
14:35
Radio Brežice Eu
Radio Brežice Eu
Radio Brežice Eu je najbolj lokalna radijska postaja na svetu. K sodelovanju vabijo lokalne ustvarjalce. In kje in kako lahko Radio Brežice Eu poslušate? Več v nadaljevanju novice.

Radio Brežice Eu

Najbolj lokalna radijska postaja na svetu

O radiu Brežice Eu

Radio Brežice Eu je bil ustanovljen 1. februarja 2019 in ostaja še vedno najbolj lokalna radijska postaja na svetu, saj izmed vseh lokalnih radijskih postaj, še vedno predvaja največji delež glasbe lokalnih ustvarjalcev ali soustvarjalcev. Od ponedeljka do sobote je na sporedu 40% slovenske glasbe, od tega 20% lokalne, nedelje pa so v celoti rezervirane za predvajanje glasbe iz zakladnice lokalne glasbe. Tako je zjutraj in vse do poznega popoldneva na sporedu narodnozabavna glasba, sledi ji zabavna in pop, nedeljski večer pa je rezerviran za lokalne rockerje in heavy metal. Vsi lokalni glasbeniki lahko še vedno pošiljajo svoje nove stvaritve na radio Brežice Eu preko spletnega obrazca, ki ga najdejo na uradni strani radia: https://radio.brezice.eu, slovenski glasbeniki pa lahko predstavijo svoje nove skladbe v oddaji Glasbene novičke iz Slovenije.

Radio Brežice Eu

V tvojem telefonu igra "čist en mejhn radio"

Kako lahko poslušam Radio Brežice Eu?

Radio Brežice Eu lahko preprosto poslušate na vsakem mobilnem telefonu, ki omogoča dostop do interneta, od tam pa ga po bluetooth povezavi pošiljate na velike zvočnike, ali preko domačega wifi omrežja na Google Chromecast ali Apple Airplay opremljene naprave.

Tudi v avtomobilu

Na enak način lahko Radio Brežice Eu poslušate tudi v bluetooth opremljenem avtomobilu, tisti s starejšimi avtomobili, pa lahko za dobrih 10 evrov kupite bluetooth vmesnik z FM oddajnikom, ki je hkrati tudi USB polnilec in naprava za prostoročno telefoniranje.

In na domači televiziji

Vsi, ki ste uporabniki T-2 IP televizije, lahko poslušate Radio Brežice Eu na 9. kanalu radijskih postaj, uporabniki IP televizije Telekom Slovenije, pa na kanalu 626 vašega IP TV komunikatorja. Podjetje Partitura prodaja tudi kakovostne in cenovno ugodne wifi radijske sprejemnike, ki predvajajo 150.000 radijskih postaj iz vsega sveta.

Radio Brežice Eu na svetovnem spletu:

S fotoaparatom telefona lahko preprosto preberete priloženo QR kodo.


OGLASNO SPOROČILO

brežice
oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja