Skip to main content
V Posavju 8.5° C Torek, 21. september 2021
14.09.2019
09:56
Foto: arhiv ePosavje
Na pobudo Urada Republike Slovenije za mladino Mladinski svet Slovenije izvaja projekt Rastimo skupaj, ki se v letošnjem letu izvaja že petič.

Rastimo skupaj 2019

Razvoj mladinskih lokalnih politik

SEVNICA Cilj projekta je razvoj mladinskih lokalnih politik v sodelovanju z izbranimi občinami in mladinskimi organizacijami. V sklopu projekta bo na sevniškem gradu v sodelovanju z Občino Sevnica, zavodom KŠTM Sevnica, Mladinskim svetom občine Sevnica in mladimi iz sevniške občine potekal dogodek za posavsko regijo.

Informiranje mladih na lokalni in regijski ravni

Dogodek je usmerjen v informiranje mladih na lokalni in regijski ravni, na komuniciranju z mladimi, na načinih in uporabi komunikacijskih orodji ter vključevanju mladih v procese odločanja na lokalni ter regijski ravni oz. e-participaciji mladih.

Vključevanje mladih v procese odločanja

Predstavljeni bodo primeri dobrih praks vključevanja mladih v procese odločanja, portal mlad.si ter prispevek z naslovom: Se slišimo? Komuniciranje občine z mladimi in mladih z občino. Na regijskem dogodku bo potekala še delavnica na temo informiranja in vključevanja mladih v procese odločanja. Predlogi za spremembe v regiji in občinah, ki bodo nastali na delavnici, bodo predstavljeni odločevalcem na okrogli mizi, na kateri bo sodeloval tudi župan Srečko Ocvirk.

Občina Sevnica

sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja