Skip to main content
V Posavju 5.7° C Petek, 3. februar 2023
31.07.2019
12:25
Resslov festival piva v Kostanjevici na Krki
»Ti se sam' sprost« je slogan letošnjega, ter tudi prvega, Resslovega festivala piva, ki ga bodo v Kostanjevici na Krki pripravili v soboto, 3. avgusta 2019.

Resslov festival piva v Kostanjevici na Krki

Živahno bo že od 10. ure naprej

KOSTANJEVICA NA KRKI Posavska pivovarna se vsakega projekta loti resno. In tudi tokrat ni drugače. Pestro dogajanje prvo soboto v avgustu (3. avgusta), na idilični lokaciji festivala ob reki Krki v Kostanjevici, se bo pričelo ob 10. uri dopoldan s pravo regato ali dirko okoli otoka v kanujih in starinskih čolnih. Organizator pričakuje napete in predvsem zabavne obračune, ki se pričnejo in končajo pri Mestni čolnarni, kar enostavno ne smete zamuditi!

28 različnih piv iz 17 gostujočh butičnih pivovarn

Sledi pivovarski del dogajanja, kjer boste imeli možnost poizkusiti kar 28 različnih piv, ki jih skrbno varijo v 17-ih gostujočih butičnih pivovarnah iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške. Da bo vse še bolj pestro se bodo piva izmenično zvrstila na točilnikih. Ob uživanju najrazličnejših stilih in okusih piva boste lahko pokramljali s številnimi lastniki pivovarn in mojstri varjenja piva, ki vam bodo svoje zvarke tudi podrobneje predstavili.

Festivalski kozarec za večkratno uporabo

Vsa piva se bo točilo v festivalski kozarec za večkratno uporabo, ob koncu festivala pa vam ta ostane kot lep spominek in ga odnesete domov, saj organizatorjem ni vseeno za okolje. Za zvoke dobrega rock 'n rolla bodo poskrbeli DJ in stari mački iz skupine Stenbend, ki ne razočarajo.

Pa lačni tudi ne boste, saj vas bodo z odličnimi burgerji pocrkljali Do kosti. Ravno tako je na prizorišču moč prenočiti in si postaviti šotor.

Sobota, 3. avgusta, v Kostanjevici na Krki

Sedaj že veste, kje boste prihodnjo soboto! Veslanje, možnost kampiranja, super vzdušje, nasmejani ljudje, dobro pivo, ter močno upamo, sončno vreme! In vse to se bo zgodilo ravno na svetovni dan piva, zato ga proslavimo skupaj – kliče organizator dogodka.

Resslov festival piva

Sobota, 3. avgust, 2019
od 10. ure naprej v Kostanjevici na Krki

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

OGLASNO SPOROČILO

kostanjevica na krki
napovednik
pivovarna ressel

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja