Skip to main content
V Posavju -3.2° C Sreda, 1. februar 2023
03.01.2022
08:54
Foto: Občina Krško
Postaje s kolesi od sedaj tudi pri brestaniškem bazenu, na postajališču nad bencinsko črpalko na Senovem in pri večnamenskem domu v Spodnjem Starem Gradu.

Od 28. decembra brezplačna izposoja kolesa na treh novih točkah

Tik pred iztekom leta 2021 smo v mestni občini Krško dobili tri nove postaje sistema izposoje koles Krčan. Osmim obstoječim postajam so se tako pridružile še postaja pri bazenu Brestanica, na avtobusnem postajališču na Senovem (nad bencinsko črpalko) in pri večnamenskem domu v Spodnjem Starem Gradu.

Vse postaje so opremljene z osmimi priključnimi mesti in s petimi kolesi. Kolo si lahko izposodite po registraciji in podpisu pogodbe po predhodni registraciji in podpisu pogodbe na Centru za podjetništvo in turizem Krško, v sprejemni pisarni Mestne občine Krško ali v Mestnem muzeju v Krškem. Pri podpisu pogodbe prejmete kartico Krčan in pin kodo, s katero si kolo lahko brezplačno izposodite in sicer za 14 ur na teden. Možnost prostih koles ali prostih mest za njihovo vračanje lahko preverite z aplikacijo, ki je dostopna na spletni strani občine, namestite pa si jo lahko tudi na mobilni telefon.

krčan
kolo

Pridružite se nam

Novice iz Posavja