Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
07.04.2020
14:57
SB Brežice, spremenjeno naročanje
Grafika: ePosavje.com
V Splošni bolnišnici Brežice bo od 13. aprila naprej centralno naročanje potekalo po spremenjen urniku. Obvestilo velja do preklica epidemije.

Spremenjen urnik delovanja ambulant in centralnega naročanja

Služba za naročanje vsak torek in četrtek

BREŽICE Kot pravijo v Splošni bolnišnici Brežice, bo služba za naročanje telefonsko dosegljiva vsak torek in četrtek med 8.00 in 14.00 uro. Tudi na poslana elektronska sporočila boste prejeli odgovore ob torkih in četrtkih.

Antikoagulantna ambulanta

V času epidemije delu v prostorih diabetološke ambulante

Antikoagulantna ambulanta deluje vsak petek od 7.00 do 15.00 ure, v času obratovanja ambulante lahko dobite tudi informacije, antikoagulantna ambulanta v času epidemije obratuje v prostorih diabetološke ambulante (stavba F).

Okulistična ambulanta in ginekološka ambulanta

Okulistična ambulanta za nujne primere in z napotnico zelo hitro deluje trikrat tedensko po dve uri po razporedu, objavljenem na spletni strani brežiške bolnišnice. V ostalih dneh deluje ob delavnikih med 9.00 in 12.00 ur, ko je okulist dosegljiv na številki 051 659 868. Ginekološka ambulanta za nosečnice in nujne ginekološke primere deluje vsak delavnik od 8.00 do 15.00 ure.

Spremenjen urnik delovanja ambulant

Diabetološka ambulanta

Diabetološka ambulanta deluje vsako sredo od 7.00 do 15.00 ure, zdravnik je prisoten v ambulanti od 8.00 do 12.00 ure za telefonski posvet z bolniki in izbranimi osebnimi zdravniki. Osebni obisk pacientov je možen po predhodnem dogovoru z diabetologom. V skladu z dogovorom bo izdan eRecept in eNaročilnica (osebni zdravnik ali diabetolog).

Na ostalih področjih ambulante za napotnice "zelo hitro"

Na ostalih področjih dela bodo organizirane ambulante za napotnice s stopnjo nujnosti zelo hitro. "Za njihovo organizacijo so odgovorni predstojniki na način, da bodo pacienti obravnavani v zakonsko predvidenem roku. O terminu pregleda paciente obvesti administrator," dodajajo v sporočilu.

(bš)

koronavirus
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice