Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
27.01.2020
17:18
SDM Sevnica - Radeče
Foto: SDM Sevnica - Radeče
Podmladek SDS – Slovenska demokratska mladina (SDM) v Sevnici z novim vodstvom.

SDM Sevnica z novim vodstvom

Pridružili so se še Radečani

SEVNICA Kot pravijo v SDM Sevnica - Radeče, "se je prejšnjemu vodstvu SDM Sevnica končal mandat, smo se člani in članice SDM Sevnica – trenutno nas je aktivnih 15, zbrali na Konferenci občinskega odbora SDM Sevnica. Zaradi dobrega sodelovanja s SDS Radeče smo se odločili, da k sodelovanju povabimo njihov podmladek in se tako preimenovali v Medobčinski odbor SDM Sevnica-Radeče." Kakor dodajajo v sporočilu, "je vse prisotne na Konferenci pozdravil tudi predsednik SDS Sevnica in poslanec v Državnem zboru Republike Slovenije Tomaž Lisec, ki je predstavil trenutno lokalno in državno politiko, posebej pa se je dotaknil perečih problemov mladih: delovna mesta, stanovanjska politika, športna infrastruktura, predšolska vzgoja."

August Teraž novi predsednik

Na konferenci so izvolili tudi novo vodstvo, predsednik je tako postal August Teraž, v izvršilni odbor pa so izvolili štiri člane, novi člani so postali Sanja Slemenšek, Iris Žučko, Sergij Teraž in Luka Gorenjec.

V letu 2020 načrtujejo več aktivnosti

Kot še dodajajo, "je novi predsednik August Teraž predstavil ključne poudarke delovanja v letu 2020: Svetovni dan zdravja, letne športne igre SDS, kopalni dan SDM, obeležitev dneva državnosti, dobrodelna poletna akcija SDM. Poleg tega pa aktivno sodelovanje pri lokalnih projektih SDS Sevnica. Želja je tudi širše obveščanje javnosti o problemih mladih v Sevnici preko socialnih omrežij in z okroglimi mizami ter povečanje članstva – saj morajo mladi imeti možnost podajati svoja mnenja in sodelovati pri reševanju problemov. SDS Sevnica vedno pomaga mlajši generaciji."

(bš)

sevnica
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja