Skip to main content
V Posavju 5.7° C Petek, 9. december 2022
15.04.2019
16:16
Foto: Klub posavskih študentov
Tudi letos v aprilu v Sloveniji poteka tradicionalna spomladanska študentska krvodajalska
akcija Častim pol litra! v organizaciji Študentske organizacije Slovenije.

Krvodajalska akcija v Krškem Akciji, ki je izvedena dvakrat letno, se vsako leto pridruži tudi Zveza ŠKIS s svojimi članicami. Dobrodelnemu projektu se je zaradi želje po ozaveščanju predvsem mladih o bistveni človeški dolžnosti in vrednoti – pomoči sočloveku, letos ponovno pridružil tudi Klub posavskih študentov.

Častim pol litra! Krvodajalska akcija Častim pol litra! v Krškem je potekala v četrtek, 11. aprila 2019, in petek, 12. aprila 2019, med 7. in 13. uro v prostorih Mladinskega centra Krško. Organizatorji so veseli ponovnega odličnega odziva Posavcev in uspešnega sodelovanja z Rdečim križem Krško.

Darujte kri KPŠ-jevci tudi po zaključeni dobrodelni akciji v Krškem študente in ostale, ki v tem času niso mogli darovati krvi, pozivajo h krvodajalstvu skozi vse leto, saj se lahko samostojno kadarkoli napotijo na lokalne centre in opravijo krvodajalsko poslanstvo. Študentje, ki se izobražujejo v prestolnici in se niso mogli udeležiti posavske akcije, imajo naslednjo možnost že 21. maja 2019 v Ljubljani.

Solidarnost Organizatorji se iskreno zahvaljujejo vsem, ki so v teh dveh dneh častili pol litra in tako pripomogli k uspehu akcije in s svojim zgledom morda spodbudili tudi ostale h krvodajalstvu in jim pokazali, da je solidarnost pomembna vrednota, ki jo cenijo in spodbujajo tudi študentski klubi.

Klub posavskih študentov

krško
klub posavskih študentov
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja