Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
02.09.2020
13:41
Štab Civilne zaščite Občine Sevnica ob rasti števila okužb z virusom SARS-CoV-2 poziva k doslednemu izvajanju ukrepov za preprečevanje okužb s COVID-19.

V Posavju v torek 23 aktivnih primerov

10 aktivnih primerov v občini Sevnica

SEVNICA Kot smo na naših straneh v minulih dneh že poročali, smo v Posavju v zadnjih dneh zabeležili povečano število potrjenih primerov okužbe z virusom SARS-CoV-2. Zadnja dva dni so pri testiranjih v treh občinah vsak dan potrdili po pet novih primerov. Po podatkih COVID-19 sledilnika je v zadnjih 14 dnevih v občini Sevnica 10 aktivnih primerov.

Poziv k doslednemu izvajanju ukrepov za preprečevanje okužb

Ob tem z Občine Sevnica in v štabu Civilne zaščite Občine Sevnica "v luči pričetka novega šolskega leta, kar sovpada s splošnim zvišanjem aktivnosti na vseh področjih dela in delovanja, pozivamo k doslednemu izvajanju ukrepov za preprečevanje širjenja virusa."

 

Z upoštevanjem predpisanih zaščitnih ukrepov - nošenjem mask, razkuževanjem rok, upoštevanjem varnostne razdalje in omejitvijo zbiranja, vsi skupaj prispevamo k omejevanju širjenja okužb z virusom COVID-19. "Ukrepov ne izvajamo zgolj zaradi predpisov samih –gre za odgovornost do lastnega zdravja in do zdravja drugih," dodajajo v sporočilu.

(bš)

sevnica
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja