Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
09.09.2019
08:12
Grafika: ePosavje
V Sevnici vabijo k sooblikovanju kulturnega programa v mesecu praznovanja občinskega praznika.

Vabijo k sooblikovanju programa ob občinskem prazniku

Osrednja slovesnost bo 8. novembra

SEVNICA Poziv je namenjen vsem društvom, zvezam društev ter podjetjem in organizacijam v občini Sevnica, katere vabimo, da s svojimi prireditvami in dogodki obogatite kulturno in družabno dogajanje med praznovanjem občinskega praznika v mesecu novembru. Osrednja slovesnost v počastitev občinskega praznika Občine Sevnica s podelitvijo občinskih priznanj bo v petek, 8. novembra 2018, ob 17. uri v Športnem domu Sevnica.

Podatke o prireditvah pošljite do 30. septembra

Informacije o prireditvah in dogodkih, ki so širšega javnega pomena in jih boste organizirali novembra, bodo strnili v celovit program prireditev. Program bo javno objavljen v medijih in na spletni strani Občine Sevnica. Podatke o prireditvah in dogodkih lahko posredujete najkasneje do 30. septembra 2019 na naslov Občina Sevnica, Glavni trg 19a, 8290 Sevnica ali na elektronski naslov kabinet.zupana@obcina-sevnica.si.

Javni poziv za sodelovanje v programu prireditev in dogodkov je objavljen na spletni strani Občine Sevnica. Za dodatne informacije in pojasnila lahko pokličete v Kabinet župana Občine Sevnica na telefonsko številko 07 81 61 213.

(Občina Sevnica, bš, eP)

sevnica
napovednik

Pridružite se nam