Skip to main content
Torek, 26. september 2023
25.02.2022
09:55
Sevnica, e-kolesa
Grafika: ePosavje.com
Sevničani bodo dobili sistem za izposojo koles, so pa na Občini Sevnica podaljšali rok za prejem ponudb z 28. februarja na 7. marca 2022.

Sedem polnilnih postaj, od tega tri v Sevnici

SEVNICA V prvem koraku v Sevnici bodo vzpostavili 7 postaj sistema s terminalom ali podobno opremo za označevanje postaje in 33 polnilnih priklopnih mest. Sevničani si bodo lahko izposodili 20 električnih koles, želijo tudi 24-mesečno upravljanje in vzdrževanje programske opreme, vključno z mobilno aplikacijo sistema javne izposoje električnih koles, spletno stranjo ter 24/7 podporo oziroma klicnim centrom za uporabnike. V sistemu za izposojo koles načrtujejo sedem polnilnih postaj - tri bi bile v Sevnici, po ena pa v Boštanju, na Loki, Bregu in Blanci.

Podaljšali rok za prejem ponudb

V Sevnici so zdaj podaljšali rok za prejem ponudb za javno naročilo, z 28. februarja so rok prestavili na 7. marec, s tega datuma so prestavili tudi odpiranje ponudb (če bodo ponudbe sprejemali do 9. ure, bodo ponudbe odpirali uro pozneje). Ob tem so podaljšali tudi rok za sprejemanje ponudnikovih vprašanj, z 22. februarja na 1. marec.

Trije načini registracije, štirje načini izposoje

"Sistem za izposojo javnih električnih koles mora biti enostaven za rokovanje tako za uporabnika kot za upravljavca sistema po načelu »prijazen do uporabnika«. Dostopen mora biti 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izjema je le višja sila. Izposoja mora biti omogočena ob predhodni identifikaciji uporabnika na enostaven način," pravijo v Sevnici.

Po trenutnih načrtih bodo možni trije načini registracije za izposojo koles - prek mobilnega telefona z operacijskim sistemom Android in IOS, prek spletne strani sistema in prek klicnega centra za pomoč uporabnikom. Kolo si boste lahko izposodili na štiri načine, prek mobilne aplikacije, s klicem v klicni center, prek spleta ali prek brezstične uporabniške kartice.

(eP)

sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja