Skip to main content
Petek, 2. junij 2023
28.11.2019
18:07
Fakulteta za energetiko
Foto: Fakulteta za energetiko UM
Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2018/2019 zaključili študij na treh njihovih študijskih programih Energetika.

23 diplomantom ob zaključku študija podelili diplome

BRESTANICA Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, so diplome podelili 10 študentom visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 5 študentom univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 8 študentom magistrskega študijskega programa Energetika.

Podelitev diplom Fakultete za energetiko

"Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko, red. prof. dr. Bojan Štumberger, ter prodekan za študentska vprašanja, Klemen Srpčič. Slovesnost sta s svojim nastopom v prijetnem ambientu zaokrožila Moški pevski zbor Svoboda Brestanica ter mlada flavtistka Tina Bogovič z Glasbene šole Krško," so še sporočili s Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru.

Fotogalerija (Foto: Fakulteta za energetiko UM):

Študij je doslej uspešno zaključilo 386 študentov

V enajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je sicer študij uspešno zaključilo že 168 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 98 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 119 študentov magistrskega študijskega programa Energetika, ter en študent doktorskega študijskega programa Energetika.

(bš)

krško
fakulteta za energetiko
fotogalerija

Pridružite se nam