Skip to main content
V Posavju 19.9° C Sobota, 1. oktober 2022
06.02.2020
09:12
Sterilizacija mačk
Foto: arhiv ePosavje
Občina Krško je v tem tednu objavila javni razpis za sofinanciranje sterilizacij in kastracij lastniških psov in mačk za letošnje leto.

Na voljo je 8000 evrov

Sterilizacija lastniških psov in mačk

KRŠKO Kot pravijo na Občini Krško, je na voljo skupno 8000 evrov, sofinanciranje na posamezno žival pa znaša 30 evrov bruto cene storitve za mačko in 50 evrov bruto za psa.

Kdo lahko zaprosi za sofinanciranje?

"Za sofinanciranje storitve lahko zaprosijo lastniki psov in mačk s stalnim ali začasnim prebivališčem na območju občine Krško, imajo do pet odraslih živali na stanovanje oziroma hišno številko, in sicer za sterilizacijo ali kastracijo živali, opravljeno v obdobju od 1. januarja 2020 dalje do porabe sredstev," dodajajo v sporočilu.

Navodila za oddajo vloge

K vlogi za sofinanciranje morajo lastniki živali priložiti: za pse dokazilo o lastništvu - potni list in račun za opravljeno storitev s podatki o lastniku, za mačke pa račun za opravljeno storitev s podatki o lastniku. Popolne vloge lastniki oddajo v vložišče Občine Krško ali po pošti na naslov: Občina Krško, Oddelek za gospodarske dejavnosti, CKŽ 14, 8270 Krško. "Razpisni obrazec je na voljo na vložišču ali na spletni strani Občine Krško v rubriki Obvestila in objave/Javni razpisi," dodajajo na Občini Krško.

(eP)

krško

Pridružite se nam