Skip to main content
V Posavju 32.6° C Sreda, 28. julij 2021
17.12.2019
12:23
Društvo Sonček Posavje, Dedek Mraz
Foto: Društvo Sonček Posavje
Tudi letos se je Dedek Mraz odločil, da s svojim spremstvom obišče člane Društva Sonček Posavje. Srečanje je bilo letos v gostišču Senica na Senovem.

Dedek Mraz obiskal Sončke

KRŠKO V pričakovanju Dedka Mraza je predsednica društva Nataše Solomun predstavila samo delovanje društva do sedaj. V letošnjem letu in v letu 2020 so začeli sodelovati v programu PEGAS in projektu MOST,kar je za društvo velika dodana vrednost. S sodelovanjem v programu Pegas je lahko sedaj poteka jezdenje pod pokrito jahalnico skozi vse leto, preko programa Most pa sodelujejo v kolonijah s strokovnim kadrom, ki doprinesejo udeležencem veliko boljše in kvalitetnejše kolonije.

Fotogalerija (Foto: Anton Hruševar):

Priklicali Dedka Mraza

Po njenem nagovoru je sledil še pozdravni nagovor Antona Petriča iz Lions Cluba Brežice in predsednika Društva ljubiteljev motorjev Matija Gubec Matjaža Gomilška, ki sta zbranim predala darila, po kosilu pa so učenci OŠ Koprivnica z igro in pesmijo priklicali Dedka Mraza, ki je skupaj s snežinkami podelil darila članom in članicam društva.

Sončki se zahvaljujejo vsem

"Društvo Sonček Posavje se zahvaljuje vsem sončkom, gostom, staršem,skrbnikom, gostišču Senica in vsem, ki so kakorkoli pomagali, da so naši člani dočakali Dedka Mraza in ,da so lahko v tako velikem številu preživeli čudovito nedeljsko popoldne," še dodajajo v sporočilu.

(bš)

društvo sonček posavje
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja