Skip to main content
V Posavju 14.9° C Sobota, 1. oktober 2022
21.11.2021
09:06
Foto: Občina Sevnica
Ob drugačnih razmerah bi v tem tednu potekala obeležitev 150-letnice poslopja Glasbene šole Sevnica. Ta visok jubilej je še posebej slovesen, saj se šola ponaša s prenovljeno zunanjostjo.

Spletna predstavitev ureditev Glasbene šole Sevnica

Prej obstoječo ploščad pred šolo je zamenjala armiranobetonska konstrukcija v dveh nivojih, na vrhnji za klopi in parkirna mesta za kolesa, v kletni etaži so enotno urejene drvarnice. Drugi del projekta celovite ureditve pa je bila izvedba fasade ter ureditev okolice in odvodnjavanja pri šoli. Projekta je Občina Sevnica, ustanoviteljica glasbene šole, izvajala v drugi polovici leta, zanju pa je iz občinskega proračuna skupaj namenila okrog 200 tisoč evrov. Kot najavljeno, zaradi aktualnih razmer odpovedane dogodke v čast sevniškega občinskega praznika v kar največji meri nadomeščajo spletne različice.

Vabljeni k ogledu spletne predstavitve investicije z nagovorom ravnateljice Glasbene šole Sevnica Katje Krnc. Posnetek je objavljen na spletni strani www.obcina-sevnica.si. Vabljeni pa tudi k ogledu drugih vsebin v počastitev praznika.

(Občinska uprava Občine Sevnica)

sevnica

Pridružite se nam