Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
24.03.2021
13:58
Telemach, koncert
Grafika: Telemach
Pri Telemachu, enem vodilnih telekomunikacijskih operaterjev pri nas, ves čas skrbijo, da so v koraku s časom.

Tudi epidemija pri tem ni ovira, temveč ravno nasprotno – nova priložnost. Kriza, ki je zadnje leto zajela svet, je enega največjih udarcev zadala kulturnim, zabavnim, glasbenim prireditvam, zato so se v podjetju odločili podpreti projekt in platformo Optimisti, ki so v duhu časa zabavo začeli seliti na splet in televizijo. Na ta način ljudem tudi v trenutnih razmerah omogočajo ogled tovrstnih vsebin.

Optimisti, torej Lado Bizovičar, Janez Hočevar - Rifle in Gojko Ajkula, so začeli z zelo odmevno digitalno komedijo, projekt Lada Bizovičarja pa se je zelo hitro razširil in minulo soboto so na svoj račun prišli ljubitelji Siddharte. Ena najbolj priljubljenih glasbenih skupin pri nas je navdušila s koncertom v Vitanjah, Telemach pa je poskrbel za telekomunikacijske povezave, ki so omogočile tehnično brezhibno sliko in zvok tako za tiste, ki so koncert Novi Svet: Enakonočje spremljali prek spleta, kot tiste, ki so si ga ogledali v televizijskem prenosu. Ogled je bil namreč mogoč tudi v Telemachovi programski shemi.

"Ponosni smo, da je celotni prenos potekal prek Telemachovega interneta in ponosni smo, da smo koncert ene naših največjih rockovskih skupin pripeljali v slovenske domove. Zalogaj je bil velik, navdušenje vseh, ki so si ogledali koncert, pa je odlična nagrada," pravijo pri Telemachu, kjer se pospešeno pripravljajo na nov izziv. Na velikonočni ponedeljek, torej 5. aprila, bodo namreč omogočili spletni in televizijski prenos koncerta izjemno priljubljenega narodno-zabavnega ansambla Modrijani, pri čemer Telemach svojim naročnikom spet omogoča cenejši ogled dogodka.

"Celotna ideja in projekt platforme Optimistov se nam zdi odlična, zato smo jo tudi podprli, seveda pa se tudi zelo dobro dopolnjuje s storitvami, ki jih nudimo. Ker se projekt razvija naprej, lahko naši uporabniki pričakujejo nove zanimivosti, veliko zanimanje tako za digitalno komedijo Optimisti kot Siddhartin koncert in predvsem odlični odzivi pa potrjujejo, da smo tudi na tem področju zagotavljanja vsebin našim naročnikom naredili pravi korak," še dodajajo pri Telemachu.

OGLASNO SPOROČILO

oglasna novica
telemach

Pridružite se nam

Poglejte tudi