Skip to main content
Sobota, 2. december 2023
30.11.2019
08:34
Pomagajmo družini na Trški gori
Grafika: ePosavje
Poročali smo že, da je v sredo zvečer zagorelo v pritličju stanovanjske hiše štiričlanske mlade družine na Trški Gori. V nadaljevanju objavljamo zapis in prošnjo za pomoč. Pomagajmo skupaj.

Ogenj je hišo uničil, zdaj prosimo za vašo pomoč

Kot pravijo na Rdečem križu Krško, "so ognjeni zublji hišo povsem uničili. Družina, kjer je zaposlen samo oče, kot invalid le za štiri ure, je ostala brez vsega. Kar ni uničil ogenj, je uničila voda. Zaradi ogromnih količin nastalega dima, je bil oče odpeljan na urgenco nujne medicinske pomoči Krško, 3-letnika pa so oskrbeli na licu mesta. Družina je še vedno v šoku."

Pomagajte po najboljših nočeh

Za najnujnejše je RKS – Območno združenje Krško, skupaj z Občino Krško, CSD Posavje in srčnimi posamezniki, poskrbelo, ker pa je stanovanjski objekt, dom družine Makovec - Mohar, povsem uničen, družina pa je ostala brez vsega imetja, bodo na RKS – Območnem združenju Krško zbirali sredstva za izgradnjo oz. obnovo doma.

Svoje prostovoljne prispevke lahko nakažete na:

  • TRR SI56031551000004064 BIC: SKBASI2X s pripisom za "družino Makovec-Mohar" ali SI00 219-29

Sredstva bodo namensko porabljena za izgradnjo oz. obnovo njihovega novega doma.

Hvala vsem za pomoč

"Hvala vsem, ki boste s svojimi prostovoljnimi prispevki pomagali mladi družini ponovno postaviti svoj dom," dodajajo v sporočilu.

(bš)

krško

Pridružite se nam