Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
23.06.2021
13:37
Foto: RRA Posavje
Iz Regionalne razvojne agencije Posavje so sporočili, da je v okviru projekta INNO INDUSTRY v torek potekal virtualni študijski obisk podjetja Senseair na Švedskem.

Virtualni študijski obisk švedskega podjetja

"V okviru projekta INNO INDUSTRY pod okriljem programa INTERREG EUROPE, v katerem Regionalna razvojna agencija sodeluje kot vodilni partner, je v torek, 22. 6. 2021, potekal virtualni študijski obisk podjetja Senseair na Švedskem. Srečanje je organiziral projektni partner RISE Research Institutes of Sweden," pravijo v sporočilu.

V prvem delu so se udeleženci seznanili z delovanjem podjetja, s produkti, ki jih ponujajo končnim kupcem in primerom dobre prakse načina črpanja evropskih sredstev za namen raziskovanja in nadaljnjega razvoja podjetja. "Senseair stremi k visoki strokovni usposobljenosti razvojnega oddelka in nenehni implementaciji najnovejših tehnologij," dodajajo. V drugem delu je sledil virtualni ogled proizvodnje in razvoja produktov, predstavljeni so bili primeri dobre prakse avtomatizacije procesov in digitalizacije.

S študijskimi obiski bodo nadaljevali tudi v prihodnje

Naslednje študijske obiske načrtujejo novembra letos na Portugalskem in januarja 2022 na Slovaškem.

Po zaključenem obisku so se partnerji projekta srečali še na virtualnem sestanku in predstavili že izvedene in planirane aktivnosti za naslednje obdobje.

(RRA Posavje, eP)

rra posavje
krško
posavje
brežice

Pridružite se nam

Zadnje novice