Skip to main content
V Posavju 10.3° C Ponedeljek, 22. 2024
24.11.2020
13:17
Prazne garderobe, OŠ Jurija Dalmatina Krško
Foto: OŠ Jurija Dalmatina Krško
Z Osnovne šole Jurija Dalmatina Krško, največje v krški občini, poslali videosporočilo s sprehodom po praznih garderboah in učilnicah.

"Šola je prazna, pogrešamo vas"

KRŠKO "Prazni hodniki so sicer žalostni, pa vseeno - nekatere učilnice so aktivne," so sporočili učitelji. "Učenke in učenci, zelo zelo vas pogrešamo. Šole je prazna, pogrešamo vas. Ni vas na hodnikih, ni vas v učilnicah, ni vas v garderobah, ni vas nikjer, kjer sem vas srečevala in poslušala otroški direndaj, vse to, kar ste vsakodnevno prinesli seboj v šolo. Zelo je čudno, nenavadno , ampak v upanju, da tole res čimprej mine in da ostanemo vsi zdravi, si želimo, da čim hitreje pridemo nazaj in vzpostavimo nazaj naš stik s šolo in delamo tako, kot naj bi šola delala," je ob tem povedala ravnateljica Valentina Gerjevič.

"Nazaj v šolo pridite s čimveč znanja, z veliko motivacijo"

"Vem, da zelo pridno delate pri pouku na daljavo. Učitelji vas pohvalijo, pravite, da zelo dobro sodelujte, da tu pa tam zaškripa. To boste z učitelji dodelali, naredili in nadgradili. Nazaj v šolo pridite s čimveč znanja, z veliko motivacije in ostanite pozitivni, vzpodbudni. Glede na stanje ne pozabite na gibanje, da bomo čim bolj zdravi in pravo kondicijo nazaj v šoli," je še dodala ravnateljica.

(bš)

šole v posavju
krško
video

Pridružite se nam