Skip to main content
V Posavju 21.8° C Sreda, 18. maj 2022
14.05.2022
11:11
TEDx Ljubljana
Grafika: TEDx Ljubljana
V soboto, 21. maja, se v prestolnico vračajo ikonični govori, ki ne potrebujejo posebne predstavitve.

TEDxLjubljana 2022 – dogodek za pogumne

TEDxLjubljana, krovna TEDx organizacija v Sloveniji, namreč prvič po letu 2019 organizira enega svojih spektaklov, na katerem se bo zvrstilo enajst govornikov svetovnega kalibra. Dogajanje bo zaokroževalo geslo »Pogum prevlada«, s katerim organizatorji obiskovalce pozivajo k premagovanju svojih strahov.

TEDxLjubljana je društvo, ki pod okriljem neprofitne organizacije TED že vse od leta 2009 širi spodbudne ideje. Leta 2020 je društvo svoj tradicionalni dogodek prvič izvedlo po spletu, letos pa se s polnim zagonom vrača na veliki oder – in sicer v litostrojsko Halo L56.

Bistvo dogodkov TED in TEDx so že od samega začetka ideje vredne širjenja. Čeprav se dogodki v organizaciji društva TEDxLjubljana odvijajo v materinščini, govori s pomočjo široke mreže prevajalcev dosežejo tudi širše občinstvo in tako navdihujejo ljudi po celem svetu.

Na letošnjem dogodku bo svoje ideje z občinstvom delilo enajst izjemnih posameznikov, ki so na svojih življenjskih poteh prestali marsikatero preizkušnjo, premagali svoje strahove in se uveljavili kot strokovnjaki vsak na svojem področju. Med njimi bodo priljubljeni igralec in naš Posavec Nik Škrlec z govorom o spominu, Slovenka leta 2020 Natalija Spark z govorom o znakovnem jeziku in pravnik Luka Planinc z govorom o veriženju podatkovnih blokov (blockchainu).

Za več informacij o govornikih in dogajanju obiščite spletno stran TEDxLjubljana ter spremljajte družbena omrežja Facebook, Instagram in LinkedIn. Vstopnice so na voljo v omejenem številu, zato si čim prej zagotovite svojo. Pa kar pogumno!

oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja