Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
04.05.2021
10:31
Pickbox TV
Grafika: Telemach
Telekomunikacijski operater Telemach je svojo pestro programsko ponudbo še dodatno obogatil, saj je vanjo uvrstil Pickbox TV, s katerim bodo na svoj račun prišli ljubitelji filmov in serij.

Telemach obogatil svojo programsko ponudbo s Pickbox TV

Program Picbox TV namreč ponuja tako hollywoodske filmske premiere in brezčasne evropske uspešnice kot tudi serije in dokumentarce za vso družino, ki so bili doslej na voljo le v katalogu Pickboxa v Telemachovem Video klubu.

Že v tem tednu se začenja premiera najbolj znane danske kriminalistične serije Zločin (Forbrydelsen, ang. The Killing), ki je postala neslutena uspešnica in osvojila številne nagrade, med drugim prestižno nagrado bafta. Na programu bo tudi britanska kriminalka Reši me (ang. Save me), ki se ponaša z nagrado za najboljšo dramsko serijo v letu 2019, poleg odličnih dramskih serij pa bodo na ogled še napete detektivske serije. Skrivnostne zločine bodo reševali brezčasni detektivi, kot so Jack Frost (V Frostovem slogu, ang. A Touch of Frost), Hercule Poirot (Agatha Christie: Poirot, ang. Agatha Christie's Poirot), Endeavour Morse (Inšpektor Morse, ang. Inspector Morse) in Sherlock Holmes (Uganke pravega Sherlocka Holmesa, ang. Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes). Pickbox TV sicer ponuja tudi najboljše svetovne potopise, oddaje o nenavadnih živalih in zanimive kuharske vsebine.

Pickbox TV je Telemachovim uporabnikom na voljo v vseh shemah EON na platformah EON in D3, uporabnikom Total TV pa v paketih Extra in Premium.

Telemach

telemach
oglasna novica

Pridružite se nam