Skip to main content
Petek, 22. september 2023
22.02.2021
19:50
HAT testiranje v Krškem
Foto: arhiv ePosavje
Množična testiranja na SARS-CoV-2 v Posavju bodo potekala tudi od 22. do 26. februarja 2021, v nadaljevanju objavljamo več informacij o testiranjih v krški in brežiški občini.

Testiranja na SARS-CoV-2 od 22. do 26. februarja

Krško

Od torka do petka od 7. do 10. ure

V Krškem bo množično splošno presejalno testiranje s hitrimi antigenskimi testi v naslednjem tednu potekalo od torka do petka, od 7. do 10. ure, na standardni lokaciji, po drive-in metodi na parkirišču izza Zdravstvenega doma Krško.

S seboj imejte kartico zavarovanja ali osebno izkaznico

"Vse, ki se želijo testirati s HAGT, naj imajo s sabo kartico zdravstvenega zavarovanja ali osebno izkaznico. Zaupati nam morajo tudi tel. številko na katero bo preko SMS sporočen rezultat testiranja," pravijo v Zdravstvenem domu Krško.

O testiranju večjih skupin

Testiranje večjih skupin nad 10 oseb je možno samo po predhodnem naročilu med delovniki od 7. do 14. ure na telefonski številki 041 463 148 ali na elektronskem naslovu info@zd-krsko.si. Testiranje je namenjeno prednostno osebam v izobraževanju, vzgoji, storitvah in prodaji blaga.

Brežice

Testiranje splošne populacije v torek in petek

V Brežicah bodo presejalno testiranje splošne populacije kot množično testiranje izpeljali v torek in petek, 23. in 26. februarja, od 12. do 15. ure v avli Športne dvorane Brežice.

Vzgoja, izobraževanje, storitve in prodaja blaga

Presejalno testiranje uslužbencev v vzgoji in izobraževanju bo potekalo v ponedeljek in soboto, testiranje zaposlenih v storitvenih dejavnostih ter v prodaji blaga in storitev pa v torek in petek od 12. do 15. ure, prav tako v avli Športne dvorane Brežice.

(bš)

koronavirus
krško
brežice

Pridružite se nam