Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
04.09.2021
18:14
Foto: Fakulteta za energetiko UM
Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v četrtek, 2. septembra 2021, v prostorih Inštituta za energetiko v Vrbini organizirala tretje srečanje Alumni kluba.

Tretje srečanje Alumni kluba Fakultete za energetiko v znamenju strateškega pogleda na razvoj energetike

V Alumni klub Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru so vključeni bivši študenti, ki so študij uspešno zaključili na I., II. ali III. stopnji. Srečanje, ki je potekalo v prostorih Inštituta za energetiko, se je začelo z uvodno besedo dekana prof. dr. Sebastijana Semeta ter prodekana za študentska vprašanja Klemna Srpčiča. Dekan je predstavil najpomembnejše dosežke fakultete, najodmevnejše projekte in pridobitve v zadnjem obdobju ter najpomembnejše dolgoročne cilje fakultete v naslednjih letih, so sporočili s Fakultete za energetiko.

Sledilo je strokovno predavanje poslovnega direktorja GEN energije, d.o.o., Danijela Levičarja, MBA, z naslovom Strateški pogled na razvoj energetike.

Fotogalerija (Foto: Fakulteta za energetiko UM):

Predstavili so najnovejšo raziskovalno opremo

V zaključku so svoja vrata odprli tudi laboratoriji Inštituta za energetiko Fakultete za energetiko, kjer so predstavili najnovejšo raziskovalno oprema, ki jo je fakulteta pridobila v letošnjem letu.

Kot je že običajno, je zaključek minil v znamenju navezovanja stikov med udeleženci ter obujanju spominov na študentska leta, letos sicer v malce okrnjeni obliki zaradi upoštevanja ukrepov za preprečevanje okužb z virusom SARS-CoV-2, so še sporočili s Fakultete za energetiko.

(eP)

krško
fakulteta za energetiko

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja