Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
11.10.2019
11:05
Veterani Združenja OZVVS Krško so na športnem strelišču veterana Albina Požuna v Dobrovi nad Blanco že tretjič organizirali strelski turnir „V spomin Martina Škorca“.

Tretji turnir v streljanju OZVVS Krško

KRŠKO V četrtek, 10. oktobra 2019 se je 11 tekmovalcev udeležilo streljanja s pištolo 9 mm in MK-22 puško v popoldanskih urah. Kljub vremenu, ki je nagajal celo dopoldne, nam je naš veteran in strelec Miro Vrček, zaposlen na Letališču Cerklje ob Krki kot vremenoslovec z zvezami „tam zgoraj“, ob 15. popoldne zagotovil izboljšanje. V športnem duhu in pod strogim varnostnim nadzorom Antona Kinka iz Strelskega društva za praktično streljanje Senovo, se je tekmovanje s tesnimi rezultati uspešno končalo. Imamo izvrstne strelce, ki so se zopet izkazali, čeprav se ga nekateri niso udeležili zaradi drugih obveznosti.

Fotogalerija (Foto: OZVVS Krško):

V skupnem seštevku tekmovanj iz obeh orožij, je prvo mesto zasedel Branko Noč, drugi je bil Janko Mlakar, tretji pa Dušan Zupančič. Na odlično četrto mesto se je uvrstil naš predsednik Božo Kosalec.

Čestitke njim in tudi ostalim, ki so se prav tako trudili zadeti čim večje število krogov. Pohvalo si zaslužijo tudi gostitelji streljanja Albin, Ivanka in Nina Požun. Dan se je prevesil v noč, ko so že utihnili streli in komentarji. Pa tudi dež smo za neka dni pregnali.

Vir: Drago Kramar in Vinko Virant

krško
fotogalerija

Pridružite se nam