Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
07.05.2022
20:05
Triglav zdravje, specialisti
Triglav zdravje, specialisti
Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista in urejanje termina.

Pa ste vedeli, da se lahko obrnete na zdravstveno osebje asistenčnega centra Zdravstvena točka, ki namesto vas poišče izvajalca zdravstvenih storitev in vam organizira termin pri specialistu že v nekaj dneh?

Kljub hitremu tempu življenja in številnim obveznostim, 42-letna Anita vsak dan naredi nekaj za svoje zdravje. Skrbi za redno telesno aktivnost in pravilno prehrano, saj se zaveda, da le zdravi lahko opravimo vse naše obveznosti uspešno. Kljub aktivni skrbi za zdravje pa se na vsakem koraku lahko srečamo s številnimi nepredvidljivostmi in tako se je tudi Aniti na sončnem nedeljskem izletu pripetila nezgoda, saj je nerodno padla in pojavile so se močne bolečine v kolenu. Ker se stanje ni izboljšalo, je obiskala osebnega zdravnika in prejela napotnico za specialistični pregled pri ortopedu.

Naj ima zdravje vedno prednost

Pred časom je Anita sklenila zavarovanje Specialisti+, zato je sedaj enostavno poklicala na asistenčni center Zdravstvena točka, kjer so ji organizirali termin pri ortopedu, ki jo je po pregledu napotil na slikanje z magnetno resonanco (MR). Na podlagi tega izvida je bila napotena na fizioterapijo in v Zdravstveni točki so ji, na njeno željo, organizirali termine v popoldanskem času in v bližini njene službe, nastale stroške specialistično ambulantnih pregledov, diagnostike in fizioterapije pa je krila zavarovalnica. Anita si je tako zagotovila hiter povratek v aktivno življenje.

Vaš partner za zdravje

Naj vam v primeru poškodbe ali bolezni ne povzroča dodatnih skrbi še predolgo čakanje na specialista. Zagotovite si, da takrat za vas poskrbi vaš partner za zdravje. Obiščite spletno stran www.triglavzdravje.si in si pravočasno uredite zavarovanje, ki vam najbolj ustreza: Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda. Za informacije pokličite vse dni v letu, na brezplačno telefonsko številko 080 26 64 in z veseljem vam bodo pomagali.

Specialisti za zdravje

 

zdravje
oglasna novica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja