Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
20.05.2019
12:11
Foto: OŠ Jurija Dalmatina Krško
V petek, 17. maja 2019, je ekipa osnovnošolcev OŠ Jurija Dalmatina Krško odšla na področno tekmovanje v nogometu. V nadaljevanju objavljamo poročilo o tekmovanju in fotografije.

RADEČE Po prvi uri smo se zbrali v jedilnici šole, kjer smo imeli toplo malico. Ko smo pojedli, smo si razdelili drese in se odpravili na pot. Z avtobusom smo se odpeljali do Radeč. Ko smo prispeli, smo se oblekli v drese in se počasi začeli ogrevati. Prvo tekmo smo igrali proti Radečam in jih premagali z rezultatom 6:0.

Drugo tekmo smo bili zopet boljši, saj smo premagali nasprotnike iz Artič z rezultatom 3:0. In tretjo tekmo smo premagali Tržišče z rezultatom 5:0, ki pa nas je uvrstil v finale. V finalu smo igrali s Sevnico in jo premagali z rezultatom 2:1. Diplomo za naj strelca je prejel Tai Meze, naj igralec tekme pa je postal Tilen Štefančič.

Po končanem turnirju smo se preoblekli in se odpravili nazaj proti šoli. Celoten dan mi je bil zelo všeč in upam, da bomo z našo ekipo dosegli še veliko dobrih rezultatov.

Žan Zorko, 6. a
OŠ Jurija Dalmatina Krško

krško
šole v posavju
fotogalerija
radeče

Pridružite se nam

Zadnje novice