Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
16.10.2019
07:38
Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
V ponedeljek, 14. oktobra, so se učenci od prvega do petega razreda na Osnovni šoli Maksa Pleteršnika Pišece odpravili na Roglo.

Učenci OŠ Maksa Pleteršnika Pišece na Rogli

Z njimi so potovali tudi razredniki učiteljica Karmen, učiteljica Romana in učitelj Matjaž. Na vrhu jih je pričakalo sončno vreme, brez vetra. Odvrgli so odvečna oblačila in se podali na pot pod krošnjami. Na poti so občudovali čudovito naravo, hodili čez lesen most, splezali na stolp in občudovali sosednje pokrajine, si ogledali mini vas z majhnimi hiškami. Vmes je bilo tudi nekaj časa za malico in prosti čas ter igro s prijatelji.

Na poti domov so se ustavili še v Slovenskih Konjicah, v mini zoo-ju, kjer zabave in navdušenja ni manjkalo. Poleg zanimivih živali so učenci uživali na gusarski ladji, v hiši strahov, na zip lineu …

Učenci so dan ocenili s čisto petico. Vse jim je šlo na roko, lepo vreme, dan, poln dogodivščin, prijatelji, zabava, dan brez pouka v šolskih klopeh. S svojim navdušenjem so okužili tudi nas, malo večje in starejše. Bodo učitelji pod krošnje odpeljali tudi nas?

Pika Skrivalnik, novinarski krožek Osnovna šola Maksa Pleteršnika Pišece

šole v posavju
fotogalerija
brežice

Pridružite se nam