Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
13.12.2019
16:23
Okrašena Knjižnica Brežice
Foto: Knjižnica Brežice
V Knjižnici Brežice izvajajo poseben bralni program za učence osnovne šole s prilagojenim programom, imenovan Kekčeva bralna pot in v njem se srečujejo nekajkrat na leto.

BREŽICE Ob tem je nastal tudi spodnji zapis, ki ga skupaj s fotografijami objavljamo v nadaljevanju novice.

Učenci OŠPP okrasili Mladinski oddelek Knjižnice Brežice

Učenci ob vsakem srečanju predstavijo vsebino prebrane knjige, ki so si jo izposodili ob prejšnjem obisku knjižnice. Knjižničarka Vera jih seznani z novo temo, nekaj o tem prebere in jim skupaj z učiteljicami pomaga izbrati gradivo, s katerim si bodo širili obzorje do naslednjega obiska knjižnice. Decembrsko srečanje pa smo knjižničarke oblikovale malo drugače. Slišali smo predstavitev nekaterih učencev, opazili smo, da so se nekateri pri branju in predstavitvi lepo potrudili. Temu je sledil poseben del tokratnega srečanja, skupno ustvarjanje.

Fotogalerija (Foto: Knjižnica Brežice):

Oblikovali smo okraske za Mladinski oddelek. Izrezali smo navihane junake, ki kukajo skozi navidezna okna. Snežake in zimsko idilo, ki nas bodo spominjali na skupne trenutke ustvarjanja. Prijetno druženje ob knjigi in delu smo zaključili z obiskom Bralkota, ki je mlade bralce obdaril.

Andreja Dvornik, Knjižnica Brežice

knjižnica brežice
brežice
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja