Skip to main content
V Posavju 5.8° C Petek, 9. december 2022
19.06.2020
19:57
Fakulteta za turizem
Na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru so v sredo, 17. 6. 2020, v avli fakultete, uspešno izvedli informativni dan za magistrski študijski program Turistične destinacije in doživetja.

Predstavili prenovljen in posodobljen magistrski program

"Dobro obiskan dogodek obeta močno in veliko generacijo prihodnjih kreatorjev turizma," pravijo na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru.

Na dogodku so predstavili prenovljen in posodobljen magistrski program, ki se bo začel izvajati z oktobrom 2020. To bo že 7. generacija študentov 2. bolonjske stopnje, sedaj programa Turistične destinacije in doživetja, do sedaj imenovanem Turizem. Program pa se ni preimenoval le po imenu, prav tako so posodobili in nadgradili predmete ter način dela s študenti.

"Magistrski študenti generacije 2020/21 bodo imeli tako priložnost študirati po najsodobnejšem programu, katerega predmeti temeljijo predvsem na treh stebrih - oblikovanju doživetij, strateškem načrtovanju in raziskovanju. Ti stebri predmete vsebinsko povezujejo in nadgrajujejo med seboj," dodajajo na fakulteti. Študenti so ves čas študija individualno obravnavani in mentorirani, študij vključuje še bolj inovativne pristope ter temelji predvsem na praktičnih primerih.

Študij primeren tudi za zaposlene

Brezplačni redni magistrski študijski program se bo izvajal v Brežicah, praviloma v popoldanskem času, zato je primeren tudi za zaposlene. Na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru sporočajo, da so za dodatne informacije o vpisu dosegljivi na elektronskem naslovu ft@um.si ter pozivajo k prijavi v prvem prijavnem roku, ki je odprt do 6. septembra 2020 preko portala eVŠ.

(eP)

fakulteta za turizem
brežice

Pridružite se nam