Skip to main content
Torek, 28. november 2023
15.05.2020
15:45
Zdravstveni dom Brežice
Foto: ePosavje.com
Na Trdinovi ulici 1 v Brežicah bo v zobozdravstvena ambulanta v prvi fazi delovala kot dežurna ambulanta za odrasle.

V Brežicah bo delovala dežurna zobozdravstvena ambulanta

Ambulante neposredno ne kontaktirajte

BREŽICE V dežurni ambulanti bodo, tako v Zdravstvenem domu Brežice, obravnavali zgolj paciente z nujnimi zobozdravstvenimi stanji, ki zahtevajo prvo pomoč. "Paciente, ki imate izbranega osebnega zobozdravnika v Zdravstvenem domu Brežice, prosimo, da v primeru nujnega stanja pokličejo administrativno zobozdravstveno ambulanto na naslednjo telefonsko številko (07) 4991 440. Navedena administrativna ambulanta bo posredovala podatke o pacientih v dežurni ambulanti. Paciente prosimo, da neposredno ne kontaktirajo ambulante na Trdinovi 1, 8250 Brežice," sporočajo iz Brežic.

Navodila in protokoli pred vstopom v ambulanto

Ob tem navajajo nekaj navodil. Tako boste v čakalnico zobozdravstvene ambulante vstopali posamično po predhodno izvedeni triaži na vhodu v čakalnico. V kolikor ne boste naročeni in vaši podatki ne bodo sporočeni v ambulanto, ne boste imeli vstopa v čakalnico zobozdravstvene ambulante. Pred vstopom v čakalnico ambulante boste dolžni izpolniti vprašalnik o zdravstvenem stanju. Vprašalnik o zdravstvenem stanju se vloži v vašo zobozdravstveno kartoteko, pred vstopom v zobozdravstveno ambulanto se vam bo izmerila telesna temperatura.

Kako bo delovala nujna zobozdravstvena vstopna točka?

Nujna zobozdravstvena vstopna točka Novo mesto

Nujna zobozdravstvena vstopna točka Novo mesto do nadaljnjega med tednom, od ponedeljka do petka, obravnava zgolj paciente, ki imajo poleg nujnega zobozdravstvenega stanja tudi pozitiven rezultat brisa za COVID-19.

Ob koncih tedna le ob predhodnem naročilu

"Ob sobotah, nedeljah in praznikih je dežurna zobozdravstvena služba, kot v času pred epidemijo, med 8. in 12. uro organizirana v Zdravstvenem domu Novo mesto, a se morajo pacienti predhodno naročiti v navedeno ambulanto po telefonski številki 07 39 16 871," še pravijo v sporočilu.

(bš)

brežice
zdravstveni dom brežice
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja