Skip to main content
V Posavju 4.6° C Četrtek, 8. december 2022
26.09.2019
13:48
Foto: Občina Brežice
Občina Brežice vabi na brezplačne vodene vodne vadbe za starejše občanke in občane.

Nadaljevali bodo z brezplačno vadbo

Kot so sporočili z Občine Brežice, bodo zaradi izkazanega velikega interesa občank in občanov za vadbo v vodi v letu 2018, tudi v letu 2019 nadaljevali z organizacijo brezplačnih vodenih vodnih vadb za starejše občane.

Vodena vadba v vodi

Vodena vadba v vodi za starejše, skupinski plavalni tečaj in prikaz osnov tehnike samoreševanja iz vode se bodo izvajala med 7. oktobrom in 18. decembrom ob ponedeljkih in sredah v Termah Paradiso Dobova in sicer v štirih (4) skupinah. Prednost vključitve bodo imeli starejši občanke in občani (v starosti nad 65 let) občine Brežice, ki se do sedaj še niso udeležili brezplačnih vodenih vodnih vadb. V primeru večjega števila prijavljenih iz bolj oddaljenih krajev (Bizeljsko in Cerklje ob Krki), bo Občina Brežice zagotovila tudi organiziran prevoz v Dobovo.

Prijave do 4. oktobra 2019

Prijavnico, ki je objavljena v lokalnem časopisu, naj zainteresirani starejši občani izpolnijo in jo pošljejo na naslov: Občina Brežice, CPB 18, 8250 Brežice ali jo oddajo v sprejemni pisarni Občine Brežice (soba št. 1, pritličje občinske stavbe). Prijavnice so na voljo tudi v sprejemni pisarni Občine Brežice. Rok za prijavo na vodne vadbe je do petka, 4. oktober 2019.

(eP)

brežice

Pridružite se nam